| anonim96 a întrebat:

Buna!happy De cateva zile am observat ca un barbat pe care nu il cunosc se uita fft ciudat la mine de fiecare data cand ies pe strada.Ieri de dimineata am fost pana la magazin iar el era acolo am fost pana la un magazin am cumparat ceva el a vnt dupa mine pana acolo dar eu nu l-am bagat in seama in gandul meu am zis ca o fi avand sh el ceva de cumparat cine stie mi-a fost rusine sa il intreb dc se uita dupa mine dc ma urmareste etc...in sf am iesit din magazinul acela sh am plecat spre casa el a vnt dupa mine cand am traversat strada a traversat sh el dupa am inceput sa o iau la fuga am vrut sa intru la cineva in curte dar nu am mai apucat a fugit dupa mine m-a apucat sh mi-a pus mana la picior din spate sh noroc ca i-am dat cu plasa in cap de mai multe ori m-am speriat ingrozitorcrying. Cand am ajuns acasa le-am povestit tot parintilor mei si mi-au spus sa le arat respectivul sh sa mearga la politie.Acum imi e frica sa ies pe strada daca acum mi-a pus mana pe picior mai incolo ce o sa faca.:-s Ce sa fac?sad

Răspuns Câştigător
| Ruxuletz a răspuns:

Stai linistita. Daca ai spus parintilor ei o sa aiba grija sa rezolve situatia. Nu te ingrijora. Stai in preajma parintilor cateva zile, sau cand iesi undeva cheama mai multi prieteni, nu mai umbla singura pe strada, macar pana se rezolva problema. Probabil vroia sa te violeze...cine poate sa stie... Asteapta sa se rezolve situatia!

1 răspuns:
| AngelCrystals a răspuns:

Pai trebuie sa iesi pe strada din cand in cand n-ai cum sa stai izolata.Sincer si eu m-as speria daca as fi in locul tau.Cel mai bine este atunci cand iesi din casa (de ex cand de duci la magazin)sa fie cineva cu tine cum ar fi un prieten n-are ce sa-ti faca daca nu esti singura.