| Eusuntaici a întrebat:

De cateva zile imi vine sa plang din orice, am 18 ani... Nu pot sa zic ca nu sunt fericita, doar ca mai mereu am certuri cu parintii si imi vine sa plang chiar daca nu ma cer cu ei. Nu inteleg ce se intampla cu mine... Ce sfaturi imi dati?

4 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Încearcă sa îți rezolvi problemele in familie, poate stresul îți provoacă o stare mai sensibila si de aceea simți nevoia sa plângi chiar fără motiv. Un sfat ar fi sa petreci timp cu prieteni care te binedispun si poate sa începi sa faci un sport (înot, aerobic, yoga) pentru ca ajuta in descarcarea energiei negative acumulate. Canalizeaza-ti energia pe ceva util cum ar fi viitorul tau, prieteni si "investitie in propria persoana" (adică acorda-ti puțin timp sa te relaxezi) happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm,inseamna ca ceva nu e la locul lui.Trebuie sa aflii ce. Daca esti sigura ca nu din cauza parintilor plangi,atunci e altceva.O posibila problema pe care o ai,si nu o recunosti sau nu ai constietizat-o inca (gen,te simti singura,nu gasesti placere in ce faci,etc).Sau mai poate fi vorba de o de ceva tratabil (gen,ai deficit de magneziu,si deficitul de magneziu provoaca depresie,oboseala,somnolenta,etc-daca e ceva de natura asta,poti merge la un doctor,sa fie precisa treaba, nu lua ceva dupa capusorul tau), in rest nu stiu, daca mai poti da detalii, te ajut cu placere happy
O seara frumoasa sa ai!

| WaterDrop a răspuns:

Trebuie sa fugi de acasa si sa te inrolezi in legiunea straina, locul unde cei care plang sunt lasati sa se usuce la soare in desert, 2-3 zile.

Heh, esti tu mai sensibila.Nu te mai uita la drame, nu`ti mai asculta parintii, iesi mai des la o plimbare, fa`ti niste prieteni noi, mananca o prajitura sa iti ridice moralul.Se vor rezolva toate in timp, vei vedea. Daca nu, legiunea straina, locul unde cei care plang, nu mai primesc apa ca sa ramana fara lacrimi.

| Divy a răspuns:

Bună,
Problemele tale vin din nemulțumiri, stres sau activitățile tale.
Rezolvă-le pe toate și încearcă să înțelegi și pe celălalt.
Dacă ai o problemă anume, încearcă să ceri și părerea altora.