| CosminCSM00 a întrebat:

de cateva zile ma framanta un gand, iubita mea vrea sa se inscrie la un liceu din alt oras si o sa stea la internat dar v-a venii doar in week-end acasa. Putem sa mai fim iubiti si atunci? dar fara texte din astea " uite-o dao draq"

6 răspunsuri:
| Gipsy a răspuns:

Normal ca puteti fii impreuna in continuare.
Doar ca altceva ar trebui sa te puna pe ganduri. Daca tinea atat de mult la tine nu ar fi ales un liceu din alt oras, ar fi stat cu tine. Deci presupun ca nu ti-ar simti asa tare lipsa.

| CosminCSM00 explică (pentru Gipsy):

Ma iubeste enorm dar vrea sa dea la liceul respectiv.nu o pot obliga eu sa dea la alt liceu din oras

| AdrianL a răspuns:

Normal ca puteti daca voi chiar va iubiti dar o sa fie insuportabil inebunesti de dorul ei si o sa fie cam napsa daca sta 4 ani si numai in week-end ((:

| Beniamin678 a răspuns:

Puteti dar sa fii atent pentru ca ia nu o sa te mai aiba langa ia si s-ar putea ca o sa gaseasca alt prieten deci ai grija sa nu te tradeze

| felina2011 a răspuns:

Da puteti fi dc nu?
Dragostea nu poate fi despartita asa de usor.
Conteaza ca va puteti vedea in week-end dar ai grija ca in general baieti devin cam gelosihappy

| elenat a răspuns:

Sigur ca puteti din contra iti va fi mai dor de ea si intilnirile vor fi mai placute chiar am 2 prieteni care se vad doar in weekend si chia r se iubesq ft mult fundita?
concluzia: sigur ca puteti daca chiar va iubiti! dar sa nu intervina gelozia...