***... parca mi-ai descrie perfect starea in care m aflu ( de vreo 2 luni).
Pe mine ma ajuta sa ascult muzica, dar ai grija ca melodiile pe care le asculti sa nu iti aminteasca de acele momente. Intr-adevar, e o stare destul de nasoala, pentru ca ne e dor de persoanele alaturi de care am creat acele amintiri... poate ca e cazul ca creeam unele noi.
Mergi la biserica, roaga-te la Dumnezeu. De ce toti uitati de existenta Lui si va intrebari ''Oare ce ma fac?" Dar de el ati uitat?
Fa asa ca dupa, sigur te vei simti mai bine. Incearca sa te si spovedesti, vei avea un sentiment de liniste si mai mare.
Apoi uite-te la ceva filme gen comedie
De cand mi-au murit o multime de persoane dragi nu prea mai cred ca exista! adica pur si simplu nu e usor sa treci peste moartea unei prietene sau a unei rude si de atunci nici nu mai vreau sa aud de "Dumnezeu" ( si sa nu incepeti sa imi tineti predici despre ACEST LUCRU, e viata mea si eu aleg daca sa cred in ceva sau nu )
Dumnezeu ne-a dat posibilitatea de a alege. Daca moare nu stiu cine, nu inseamna ca Dumnezeu ii rau. Poate nu a fost destu lde credincioasa, poate ala rau si-a bagat coada, poate te supune pe tine la un test! Cum a fost cu Avraam care trebuia sa isi omoare fiul pentru a demonstra credinta sa? (chiar cand ii era cu lama la gat, Dumnezeu l-a oprit). Se zice de multe ori "Misterioase sunt caile Domnului" - Dumnezeu e solutia. Daca nu esti de partea lui, esti de celalta parte, caci doar bine si rau exista, dupa cum vedem si in viata de toate zilele.
Tu ai posibilitatea de a alege pe ce cale vrei sa mergi. Dumnezeu ti-a dat aceasta posibilitatea, ti-a dat libertate. Tu alegi ce vrei sa faci. Dar apoi nu te plange ca nu stiu ce, din moment ce nu l-ai ales pe Dumnezeu!
Sper sa nu ma injuri, sunt cat se poate de sincera, vreau sa iti ofer sfaturi, sa te ajut, cat pot. Sper sa nu o iei in nume de rau. Daca cumva o iei in nume de rau... Pacat...
Asta patesc si eu, ma mai uit la poze, evenimente la care am fost si ma intreb daca am participat cu adevarat, tot ce e frumos dureaza putin, si eu as vrea sa retraiesc din nou anumite evenimente dar din pacate nu pot, asta e realitatea, oricum vor mai urma si lucruri frumoase in viata deci trebuie sa continuam sa zambim
Eu cand ma simt asa, ma uit la un film la cinema impreuna cu familia.Dar la filme de comedie! Sa ma bucur un pic de momentele bune si sa trec cu vederea de cele rele!