| Cookiee9712 a întrebat:

Buna!, de cateva zile un baiat de la mine din scoala imi tot spune pe mess ca ma place si ca vrea sa fim impreuna. mi-a mai zis asa si anul trecut dar dupa aceea am inteles ca a fost doar o gluma si atunci chiar imi placea de el straight face si normal ca m`am simtit aiurea sa aud ca a fost o gluma. acum nu stiu ce sa cred. daca face iar face glume proaste? sau daca de data asta chiar ma place? el i`a spus si surorii lui ca vrea sa fim impreuna si de cate ori ma vede fetita aia imi tot zice buna laughing... nici nu stiu ce sa cred straight face voi ce ziceti? [ dau fundita pentru cel mai bun sfat ] siii vreau mai multe raspunsurii. puppp:*

Răspuns Câştigător
| PuFFuletz a răspuns:

♠`Daca` IA zis Si Lu` Sora`sahee hee POate Chiar te PLace SI daca Il placi si tu POate de data asta nu Glumeste Poate Vrea Ceva de La tine Si daca` Tot Iti zice` Ca te Place intreba-l Daaca Glumeste sau nu! IntreAb`o Si pe Sora`sa! Mai conCtret Sa vezi Ce zice Si ea! Daca Zice ca nu [-x Nu glumeste. Eu zic Sa iti Urmezi Inima! [Sentimentele]. Daca` Nu Poate O sa fAci O greseala Si apoi Sa rEgreti blushing!

3 răspunsuri:
| LΩ©i∆ a răspuns:

Nu ai de unde sa stii... E posibil sa te placa cu adevarat sau, sa faca din nou glume proaste. Daca si tie iti place de el, eu zic ca merita sa risti. L-ai putea de asemenea intreba daca nu e din nou o farsa, sau pur si simplu sa-i spui ca nu vrei sa fii cu el din cauza acelei glume. Daca te place cu adevarat va insista. Sper ca am fost de ajutor!winking

| Graphee a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el, despre ce crezi tu.
Dar nu cred ca ar mai trebui sa iti aduci aminte de gluma aceea, trecutul e trecut. Iar prezentul e prezent.

Multa bafta, iti doresc.

| Dudăăăă a răspuns:

Poate e genul de baiat care nu isi exprima sentimentele asa ca probabil cand a zis ca glumeste, poate de fapt nu vroia sa recunoasca.Altfel de ce crezi ca s-ar da din nou la tine? Parerea mea este sa ill tragi deoparte si sa discutati serios. Exprima-ti sentimentele fata de el.Nu sta intr-un colt si sa astepti sa vina el. Ia atitudine. Te puup! Fundita?:*