Poate ca pur si simplu se purta ca un amic, ca un tip de gasca, degajat, noh, cum samai zic? Si cand a vazut ce impresie gresita a facut... cred ca s-a luat de cap...
Pentru ca acel baiat pur si simplu nu o place! Si nu vrea sa ii dea vreo impresia ca ar putea vreodata sa fie ceva intre ei, insa totusi fara sa ii spuna asta verde in fata - s-ar simti prea nesimtit.
Ok dar inainte dc dadea semne ca o place?
Ok mersi!
Insa acea fata ar putea 'reainstaura' amicitia vorbind cu baiatul acela, eventual insinuand ca a fost o simpla gluma proasta, sau o farsa Si asa, a scapat basma curata
stiu asta!
Poate ca pur si simplu se purta ca un amic, ca un tip de gasca, degajat, noh, cum samai zic? Si cand a vazut ce impresie gresita a facut... cred ca s-a luat de cap...
Se poarta asa fiindca baietilor mai mereu le place sa castige o fata, sa obtina ce e mai greu. Daca ii pui totul pe tava, cum s-ar zice, si ii spui ca il place nu il intereseaza prea mult
Saracutul de el, s-a speriat pur si simplu de ceea ce ar putea urma prin transformarea relatiei de prietenie intruna de iubire.Mai mult ca sigur este prea tanar, nu este pregatit.
Probabil acel baiat nu o place pe saraca fata, si de aceea ori nu vrea sa ii dea speranta caci se gandeste in primul rand sa nu sufere fata ori o considera o pacoste...
|ok,dar inainte sa ii spuna fata ca il place se jucau impreuna glumeau zici ca erau impreuna si el dadea semne ca o place! wtf?
Baietii astia, cine sa ii mai inteleaga?
,dar tu nu esti baiat?
Ai putea sa vorbesti cu el sa il intrebi direct...Eu stiu...
Ba da, sunt
Complicati sunteti! cum te cheama eu sunt Eleny
Wow! Super tare numele. Nu vreau sa stie toti de pe site cum ma cheama sincer...
) da-mi mesaj!
Ok.
Daca se joaca cu fata respectiva si glumeste cu ea, nu inseamna neaparat ca o place
Haha ce tare am putut posta raspunsuri in acelasi timp cu acelasi cont
Pai...probabil nu vrea sa o raneasca deoarece nu-i impartaseste sentimentele.