Mda, din motive [probabil] de securitate
Daca chiar vrei sa iei o poza, fa-i o captura
Nu stiu exact ce se intampla dar tind sa cred ca cei de la hi5 s'au desteptat si au "codat" intr'un fel pozele dp hi5 k nimeni sa nu le mai poata lua... si mi se pare cel mai corect asa...
Au dreptate: printscreen, eu asa le iau... si eu am aceeasi problema... ca poze vechi am pe hi5 si nu le mai am in calc...
E bună varainta cu page info în firefox însă dacă nu ştii cum încearcă un printscreen şi paste într-un paint. Acolo cred că te descurcu să decupezi poza.
De ce ar vrea cineva sa salveze poze de pe hi5? Ai site din ala cu pitzipoance si cocalari? Asta e singurul motiv pe care-l vad in acest moment.
De curiozitate m-am uitat sa vad despre ce e vorba. trebuie sa ai javascript dezactivat ca sa le poti lua sau din Page Info cu Firefox.
Pentru adi. adi a răspuns:
De ce ar vrea cineva sa salveze poze de pe hi5? Ai site din ala cu pitzipoance si cocalari? Asta e singurul motiv pe care-l vad in acest moment.
nu am nici un site cu cocalari sau pitzipoance doar ca mi-am pus niste poze pe hi5 care mai aoi mi sau sters din calc si nu le mai am...intelegi?
Eu cred ca cei de la hi5 nu mai permit utilizatorilor sa salveze pozele. intr-un fel e mai bine asa
Am facut un tutorial cum se poate copia in pc pozele de pe hi5, cu firefox si un mic addons, tutorial aici:
http://refublog.blogspot.com/......lator.html