anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
De ce credeti ca sunt atrasi baietii la o fata prima data?
Par,make-up,haine,corp.
Intrebarea e pentru baieti,dar si fetele isi pot da cu parerea. Funda!
Trebuie sa impresionez un baiat,ne stim de ceva vreme, sfaturi si tot ce mai stiti voi! Restur raspunsurilor vot! Astept! happy

Răspuns Câştigător
| Shara17 a răspuns:

Eu cred ca de corp, adica prima oara cand se uita la o fata se uita la forme ( zic eu), apoi la inteligenta, privire si altele... Am citit odata pe un site ceva ce mi se paruse banal: "ingrijeste.ti pielea si hidrateazo cu o crema astfel incat sa ramana fina, poate nu va tine minte cu ce ai fost imbracata la prima intalnire, dar o piele fina o va tine mine" sau ceva de genul si cand colo surpriza, a remarcat... Ceea ce am vrut sa spun este ca poti cauta si pe net sfaturi, pentru ca sunt foarte utile, dar doar sfaturile gen " cum sa te pregatesti" pentru ca atunci cand o sa fi cu el la un restaurant, in parc, etc, nu o sa mai stai sa iti aduci aminte "poezia" pe care ai vazut.o pe nu stiu ce site, sfatul meu e sa fi tu insuti pentru ca daca e sa te placa te place pentru ceea ce estiwinking! Mult succes :*

6 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Pai ce vezi tu la un om cand treci pe langa el pe strada? vezi cum arata si cum e imbracat; n-ai cum sa vezi ce are inauntru.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai sa iti zic eu. ma uit la corp prima data normal, ca asta e prima interactiune.

nu e nevoie sa ai fusta scruta sa ti se vada chilotii sau decolteu incat sa iti explodeze sanii e nevoie sa ai o tinuta care sa iti puna in evidenta corpul, sa pui imaginatia la treaba nu sa arati din prima ce ai de oferit.

oricum, din punctul meu de vedere, oricum ai arata, daca deschizi gura si vorbesti numai prostii nu prea mai conteaza.

| greyhound a răspuns:

Primul lucru pe care il observ la o fata e evident felul in care arata. Dar ceea ce zice cand deschide gura face impresia cea mai puternica.
Dar recunosc, n-am gandit mereu asa, cand eram mai tanar aveam alte standarde.

| Hardsky1 a răspuns:

EU prima data ma uit la haine, aspect fizic si igiena, cel mai mult la igiena... apoi comportamentul si restul big grin

| PunkBuster a răspuns:

Parerea meatonguerima data sunt atras de corp, sa fie bine proportionata (adica nici prea slaba nici prea grasa), fetele imi plac mai mult naturale decat machiate.Pe mine m-ar impresiona o fata cu care pot sa discut orice, nu o fata care atunci cand afla vre un secret sa-l spuna la toata lumea

| andrei334993 a răspuns:

Salut si tie! Pai aici depinde si de baiat daca e un obsedat o sa fie atras de corp daca nu, conteaza foarte mult cum te comporti cu el dar nu uita nici de celelalte. Bafta :*!