| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna de ce era un utilizator care scria o intrebare cica are 11 ani a dat un raspuns si sa intalnit langa un magazin cu un coleg si a spus cica cand au fost in preuna niciodata nu au facut sex si apoi a intrebat facem daca ai prezervativ si cica are si sa mearga acasasa la el si sau pus in pat si au dat chiloti si cica a linso si a sarutato si apoi stiti voi doamne la 11 ani

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Nu tot ce zboara se mananca! Nu-i cazul sa dai crezare unor astfel de inventii. Dar tu cati ani ai, 12? Acum m-am prins...

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Asta e o intrebare sau o afirmatie? Nu de alta dar incepe cu "de ce" si se termina cu "doamne la 11 ani.laughing". Daca ai crezut ca tot ce se spune aici este adevarat...

pa, pa.

| LNK a răspuns:

1. Gramatica ta e la pamant.
2. Nu am intelesm tot ce ai zis, dar ideea in mare am inteles-o. Si ce sa zic, copii incostienti fara ocupatie. Poate intrebarea era pusa la misto (ceea ce sper) ca daca e pe bune biata noastra Romanica e pe duca. laughing

| chupachups1234 a răspuns:

surprise Se intampla tot mai des in ziua de azi... C**ve si... c**vi? laughing

| Anakatsu a răspuns:

Esti constienta draga ca aici sunt ff multe intrebari puse la misto nu?:X

| Ruxy_1106 a răspuns:

Intrebari puse la misto, de oameni care vor sa mai rada putin de cei care chiar cred ca fanteziile sexuale pe care le insira pe TPU sunt adevarate.
Fu.ck 'em. Din cauza lor unii nu mai fac diferenta dintre o intrebare pusa la misto sau una pe bune...

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

In ziua de azi lor li se pare ceva obisnuit