Eee da asta ii viata acum. Daca nu barfesti putin pe la colturi, nu se poate :-o.trebuie sa fii superwoman ce sa mai? ). da-le incolo . trebuie sa va invatati sa comentati inapoi, nu fiti prea moale cu astea nu merita
Totusi nu am de ce sa le comentez inapoie, pentru ca nu ma cobor la nivelul lor sa dau din gura ca o moara stricata. si nu trebuie sa le bag inseama. Dar sincer acele persoane nu isi dau seama ca cu cat ma barfesc pe mine sau pe altcineva. NOI devenim mai importante ca ele. de exemplu : eu devin Vedeta ele imi sunt fane . si ++ ma fac sa ma simt atat de mandra si ++ importanta : x. Ma fac cunoscuta in oras .
Infine . mersi :*.
Wooow, asta da problema, in ziua de azi nu mai poti sa ai incredere in nimeni...
Stiu sincer . am uitat sa scriu acolo ceva.
daca esti Rrrarait asta inseamna ca de aceea trebuie sa te comportii urat cu persoana respectiva deoarece asa la lasat Dumnezeu? ( Cica este un motiv sa vorbestii asa pentru ca esti Rrait ) lol . Colegii mei au cel mai ciudat motiv. nu ma suporta deoarece sunt Rrraita. si vorbesc ciudat. ( accentul ) . oameni distrusi