Buna alexys!
Probabil asta au vazut in mediul in care traiesc...acasa,la scoala. Oricum mai sunt si exceptii.
Nu toate suntem asa de exemplu am stat cu un baiat pe care l-am iubit cu adevarat si mi-a dat papucii asa ca din senin...deci nu numai noi suntem dificile cred ca mai bine pe interes decat sa fie proasta si sa investeasca sentimenete...depinde si de varsta.
Si daca ai fost de mai multe ori in aceasta situatie inseamna ca ai bani... ce id ai
?
Nu toate fetele fac asta de exemplu eu am un prieten si tin enorm la el nu as sta cu nimeni doar pentru posesi materiale asa ca nu toate fetele sunt la fel nu te sparia inca nu ai gasit fata potrivita... ce sa faci mai exista si fete carora le place sa amageasca(asta nu inseamna ca uni baieti nu fac acelasi lucru cu noi fetele)
Crede-ma, si eu am patit asa, chiar cu fete pe care le iubeam din suflet(eu), si ele, iubeau la mine... dra** stie ce incearca sa le ignori, asa sunt toate, n'ai ce le face.Niste materialiste care nu stiu sa traiasca decat cu bani si masini scumpe, nu cu sentimente.
Pentru ca nu au iubit cu adevarat. nu stiu ce inseamna sa-si bata cineva joc de sentimentele lor. oricum daca fac acest lucru inseamna ca nu merita baieti care sa le iubeasca cu adevarat. oricum nu te descuraja si mult succes in continuare! sper sa-ti gasesti o fata care sa te aprecieze pentru ceea ce esti tu
Pentru ca asa sunt fetele si asa vor fi intotdeauna.Chiar daca niciuna nu recunoaste. Daca ai fost pus in aceasta situatie de mai multe ori ar fi trebuit sa inveti din asta si sa stii sa te feresti pe viitor de asemenea fete
Pentru ca tu ai stat in preajma acelor fete, dar precis sunt si altele care poate te plac pentru ceea ce esti iar tu nu realizezi asta. O a vezi la momentul potrivit ca sunt si fete care sunt asa cum vrei tu?
Nu toate sunt si excepti...de exemplu eu am stat cu un baiat pe care l-am iubit mai mult ca viata mea...si mi-a dat apuci asa din senin...sunt si excepti nu sunt toate asa...si daca te-ai aflat de mai multe ori an aceasta situati ar fi trebut sa anveti ceva din ekle.pentru viitor
alexalx1234 întreabă: