| JustSomebody a întrebat:

De ce multi oameni, in special adolescentii, sunt obsedati de facebook si isi scriu toata viata persoanala acolo? Multi spun ca fara facebook nu existi.Eu am avut un astfel de cont si mi-am dat seama ca mai toti"prietenii" mei de pe fb erau acolo doar ca sa isi puna poze si comenturi si like-uri.Multe puicute si afemeiati imi trimiteau cereri de prietenie desi nu i-am vazut in viata mea.In final mi-am sters contul pentru ca mi se pare ca nu isi mai are sensul.Dar acum vad mai pe toata lumea care mai de care cu nu stiu cate poze pe facebook si nu stiu cate like-uri si gata se dau mari vedetestraight faceVoi credeti ca fara facebook nu existi? Funda si mercihappy

Răspuns Câştigător
| amdr001 a răspuns:

Nu cred! desi si eu am un astfel de contstraight face facebook-ul strica prietenii si relatii... in cazul meu prietenii. in general cu parolele astea, comm-urile si postarile celor care nu prea agreaza unii oameni sau prieteni, colegi si toate astea; intr-adevar imi place aceasta retea de socializare, imi pun doar poze care imi plac dar sa nu imi comenteze toti prostii, imi pun doar ce informatii vreau si ce cred ca este potrivit... cu facebook-ul asta lumea nu mai este asa cum era inainte din pacate; toti sunt obsedati si chiar in unele cazuri nu vad sensul acestei retea de socializare, dar are si un lucru bun: iti gasesti prieteni, amici de care nici nu mai auzeai de ei pe nicaieri. deci NU. Nu cred ca fara facebook nu existwinking se poate si fara, ba chiar o lume mai buna happywinking big grin

1 răspuns:
| TooNight a răspuns:

Mie sincer imi place facebook, dar doar pentru ca imi place un joc de acololaughing. Intru in fiecare zi si stau cate 10 min.,pentru a-mi vizita vecinii, pentru banuti in joclaughing. Stiu cum ii sa fii obsedat de facebook, ca si eu eram intr-o vreme, dar mi-am dat seama cat de periculos este, si mi-am sters toate pozele, deoarece orice obsedat le poate copia in calculatorul lui si cinestie ce lucruri ingrozitoare se pot petrece.Nici nu vreau sa ma gandesc! Prefer Yahoo Messenger, este doar pentru a putea vorbi, si nimeni nu-ti poate copia poza.Este mai potrivit decat facebook-ul, dupa parerea mea, iar cei care spun lucruri gen:"Vai, ce-mi place facebook-ul, nu pot trai fara el!", dupa parerea mea este de-a dreptul infricosator.Toti putem trai fara facebook.Inainte de a exsista, nu puteam trai normal? BA DA!