anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de ce oare fostul e cu alta care are acelasi nume ca al meu.M-am despartit de el deoarece tipul e foarte periculos,puteam sa-l denunt la politie,aveam si dovezi, dar am zis sa l las totusi.Cred ca mai degraba are si afectiuni psihice deoarece si comportamentul lui nu era tocmai unul normal.Avea momente cand ii ramanea privirea fixa si se plangea ca il doare capul mereu.Si asta nu e tot au fost destule situatii anormale.Mi e mila sincer de fata cu care sta. Tipul asta cauta fete care au o situatie financiara bunicica,naive, el crezand ca poate sa se aleaga cu ceva din asta.Eu am observat si am toate dovezile posibile cu ce se ocupa el si cred ca mai are un prieten care il ajuta.Nu pot spune aici povestea. Oricum totul e foarte complicat.Doar mama stie povestea intreaga.In ziua de azi te astepti de la orice.Si nimeni nu l-a denuntat pana acum la politie deoarece nicio fata nu s-a prins. Faza este ca el stie ca eu stiu cu ce se ocupa el si de asta nu mai pot face nimic sa fie prins.e aiurea.

3 răspunsuri:
| Bianca1001Bia a răspuns:

Da chiar ca e aiurea, dar din cate am inteles eu intrebarea ta ar fi : de ce sta cu una care acelasi nume ca si tine. Eu cred ca din pura coincidenta big grin, si daca ai dovezi si se ocupa cu ceva periculos pentru cei din jur, il poti denunta, dar sa te gandesti, ca na poate nu o sa o faci din pricina faptului ca mai inainte sa intervina politia si sa il aresteze preventiv, iti poate face el tie rau. Eu zic sa ignori total persoana lui si ce a fost a fost, dar in cazul in care chiar face ceva ilegal denunta-l

| MskDesign a răspuns:

Baiatul a inteles ca pierderea de timp nu este folositoare, ceea ce tu inca trebuie sa intelegi.Cred ca este 1-0 in favoarea lui pana in acest moment.

| GgAnett a răspuns:

Eu zic sa nu iti mai bati capul cu asta, tu ai fost norocoasa sa sa scapi din relatia respectiva la timp. Poate alta daca si-ar da seama nu ar deranja-o si ar ramane din "iubire" pentru el. Poate are el la vrajeli si la dume incat sa le faca sa puna botul, poate deja a instruit-o in privinta ta poate i-a zis ca ai inceput sa minti de ocupatia lui si de el si ca de aia nu mai sunteti impreuna, ea va avea incredere in el oricum nu in tine, si nu cred ca are rost sa te impli din nou sau sa ai din nou tangente cu el. e strict problema lor ce fac, plus, parintii ei ar trebui sa puna punctul pe i si cand vor vedea ce fel de barbat/baiat este sigur nu isi vor lasa fiica pe mana lui. Cat despre nume, sincer consider ca e doar o coincidenta mai ales daca ai un nume comun si des folosit.