INteleg,insa pina acum daca le aratam ca imi este indiferent nu functiona, critica intr-una si fara sa stiu care e motivul....si nu zic ce au de spus in fata, dar pe la spate si deja nu mai pot suporta, simt ca vreau sa plec din aceasta scoala(e probabil sa plec) si nu vreau sa vb cu nimeni, vreau o rezolvare la problema si nu o pot gasi
Lumea s-a schimbat mult in ultimii ani, s-a inrautatit complet si rar mai gasesti cate unul bun.Probabil ei te critica din cauza unui defect.Incearca sa afli care e acela si sa-l repari(daca e posibil).
Stii tu, ca si oameni..toti criticam, toti suntem criticati..pe buna dreptate sau motive banale. Heh, poti fi indiferent pe exterior, dar pe interior niciodata ( if you know what i mean ). Eu nu pot fi niciodata trista, ba chiar ma amuz de problemele din viata mea, fie ele cat de triste. Eu zic ca timpul nostru e prea scurt, nu trebuie sa il ocupam cu tristete, suparare..nu avem voie. Toti suntem o apa si-un pamant, oricat de drepti, nobili, inteligenti si mai stiu eu cum ne pretindem a fi. So, capul sus copilas ca viata-i numai una.
Cine te critica inseamna ca la randul sau a fost criticat si incearca sa se simta mai impacat cu ideea ca a facut si el un rau.Asta e! nu e om de pe planeta asta sa nu fie criticat! Toata treaba e sa fi tare, sa te doara fix undeva, sa nu mai pui la suflet toate nimicurile pentru ca chiar nu are niciun rost, crede-ma!
Nu cred ca e important, principalul e ca deja sunt saturata si n-am idee cum sa nu mai cedez in fata tuturor
Pentru ce? in afara de aceste probleme cu persoanele care ma critica viata e frumoasa... sfatul tau sincer, chiar nu e bun
Sa stii ca si eu am trecut prin asta si am stat asa si m-am gandit ce mama masii pana la urma sunt tanar am toata viata inainte, si cand ma simt trist sau nu stiu posomorat sau vad ca sunt criticat imi pun castile in urechi si ascult muzica visez ca fac nu stiu ce, sau daca sunt acasa incep si dansez prin casa ca un nebun si ma simt bine si uit de toate si a doua zii chiar numai am nici o treaba cu lumea care ma inconjoara
Parerea mea e ca cei care critica...nu sunt multumiti de ei insisi si se consoleaza atacandu-i pe altii.Ce poti face? Sa fii total indiferent, sa nu bagi in seama prostiile altora si sa-ti amintesti mereu ca tu...esti mai bun ca ei!
Smile_9049 întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: