anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! De ce profesorii țipă fără motiv la elevi, îi jignesc, îi umilesc și etc? Eu sunt genul ala de copil foarte sensibil care se lasă afectată și de cel mai mic lucru.Nu suport când profesorii țipă la mine/mă iau la mișto/mă fac să mă simt aiurea.
De exemplu nu pot să mă abțin din a fi nepoliticoasa cu un profesor care mă tratează așa. Poate exagerez și eu, dar plătesc cu aceeași moneda.
De exemplu, profesoara a țipat fără nici un motiv azi la mine.Normal că m-am simțit aiurea și după pe la finalul orei m-a și întrebat de ce sunt supărată și nici n-am băgat-o în seamă. Bineinteles ca mi-a zis ca n-am bun simt și că sunt ignorantă și nesimtita, dar cum sa am bun simt față de o persoana care mă ia la mișto la fiecare oră sau țipă la mine? Și dacă într-adevăr n-aveam bun simt îi răspundeam și eu urât și mă răsteam la ea ca alți copii din clasa mea.Nu mi se pare corect ca noi elevii să avem obligația de a avea bun simt față de profesori deși unii din ei se comportă foarte urat cu noi. Dacă se comportă urât cu noi sau ne umilesc sau ne jignesc e okay, dar dacă noi ne comportam urât cu ei vai cum ne permitem așa ceva? Vouă vi se pare corect?

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca sistemul de invatamant de la noi nu este atat de performant incat sa poata produce profesori de calitate si totodata sa isi permita sa ii tina in sistem doar pe cei performanti.