| igrec005 a întrebat:

De ce uneori ma simt izolata de toti, nesuferita, urata si ma fac in toate felurile de una singura?thinking

4 răspunsuri:
| Gabitssaa a răspuns:

Hei numai gandii asa ceva despre tine. Tu in primul rand trebuie sa ai o parere buna despre tine, pentru ca in felul acesta si ceilalti te vor percepe la fel. Nu trebuie sa gandesti negativ. Fiecare persoana are calitatile si defectele lui. Fii mai optimista si o sa vezi ca vei fi apreciata si de ceilalti din jurul tau.

| deealovatic a răspuns:

Nu esti singura. i se intample multor persoane. probabil pentru ca uneori fiecare simte nevoia sa stea singur si atunci ii vin in cap numai chestii rele despre sine, sau poate nu ai destula incredere in tine sau te compari de prea multe ori cu persoanele care le crezi tu frumoase dar cine stie? poate ca si ele au momente ca si tine. pur si simplu zambeste si o sa treaca de la sine happy

| Lucinca a răspuns:

Pentru ca nu ai incredere in tine. cred ca tu mereu ii vezi pe ceilalti mai buni ca tine. mai frumosi. unii. si etcchatterbox. incearca sa ai grija de tine. sati extinzi cercul de prieteni. sa fii mereu vesela. chiar daca in interiorul tau nu este asa. sa fii prietenoasa cu toata lumea. si nu te mai face in toate felurile ca nu e bine. eu iti spun sa faci un lucru. chiar daca o sa para foarte ciudat. in fiecare dimineata cand te uiti in oglinda sa spui ca esti cea mai buna. cea mai frumoasa. o sa fiu mereu veselalaughing. stiu ca suna super naspalaughing. da functioneaza crede-mastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai încredere în tine.Cum te vezi tu,te vor vedea şi ceilalţi.Dacă tu te simţi bine, frumoasă, încrezătoare, să fii sigură că îi vei atrage şi pe ceilalţi. Faptul că te simţi izolată de toţi are legătură cu faptul că te simţi urâtă şi nesuferită. Scoate-ţi în evidenţă calităţile şi ai încredere în tine. Baftă!