| Maryna78 a întrebat:

De ceva timp am cunoscut un baiat care a inceput sa ma placa si eu pe el. Ieri m-a intrebat daca as vrea intr-o zi sa ne plimbam si eu i-am raspuns ca da, dar sa ne mai cunoastem. Si mi-a zis ca e ok. Dar problema e ca daca ar fii sa iesim pe afara nu stiu cum sa fac sa ies cu el pentru ca parintii cu ma lasa sa ies afara cu un baiat ca spun ca sunt mica, cu toate ca am 15 ani. Dau fundita la cel mai bun raspuns.

3 răspunsuri:
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Eu as zice ca ar fi bine sa incerci sa vorbesti cu mama ta despre un eventual iubit.Sa o iei pe ocolite, si sa vezi ce zice. Daca vezi ca nu e chip sa o faci sa te inteleaga si chiar il iubesti, intalneste-te pe ascuns cu el.Dar eu nu as aproba aceastametoda.Totusi incearca sa o convingi pe mama ta aducandu-i argumente, spunandu-i ca nu e asa de rau si eventual sa o intrebi cand te va lasa sa ai un iubit, daca acum nu te lasa.Baftawinking

| SweetSecrets a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa iesi numai cu el poti iesi cu 2-3 prietene si sa iasa si el cu cativa prieteniwinking. Oricum o sa va distrati mai bine asa.Astfel o sa aflii daca iti place de el urmatorul pas fiind sa o intrebi pe mama ta daca te lasa cu elwinkingIi spui ca toate fetele de varsta ta au prieten si poate au avut si mai devreme decat tine ca tie iti place foarte mult de el si probabil va intelege:*

| EyeCandy a răspuns:

Puteti sa iesiti ca un grup, mai multi prieteni. asa, mama ta te va lasa. Sau sa spui ca iesi cu prietenii, dar sa iesi cu baiatul respectiv, apoi sa iti rogi o prietena sa spuna ca ai fost cu ea. Dar mai bine e sa nu iti minti parintii. Spune-le despre el si ca esti destul de mare si responsabila pentru a avea un iubit.