anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,de ceva timp am inceput sa observ ca majoritatea baieților cu care ne cunoastem ii propun celei prietenei mele cea mai buna intr-un fel imi pare stupid comportamentu ei acum a eșit cu un baiat si cind i-a propus alt baiat cu 2 ani mai mare ca ea a inceput sa iasa cu el deja eu am fost timp de un an si jumatate intro relatie cu un baiat mai mare cu 3 ani decit mine iar acum dupa ce ne-am despartit o oarecare perioada am fost traumata de acest lucru dar acum deja mi-am revenit si am inceput sa observ ca aproape nici un baiat nu ma place dar cu prietena-mea ii propun mai multi baieti sa fie cu ei.De ce? ce as putea sa fac?(invaț pe 9, am 15 ani, am 162 cm si 52 kg)ce pot sa fac cu privire la asta? de ce nu sunt bagata in seama si placuta de beieți? Ajutațima va rog dau fundă!:-)))

2 răspunsuri:
| Andreeaa19 a răspuns:

Probabil esti o fire mai sensibila sau mai rusinoasa,bagă-te in seama, fii mai "zurlie"hee hee, nu te lasă usor, lasă-i sa umble mult dupa tine, sa si doreasca sa fie cu tine.
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa ca ai destul timp pentru de astea. Sa fi cu un baiat nu e asa extraordinar ( mi-am spus colega mea de banca care a avut vreo 20 de prieteni ). Sunt sigura ca o sa te placa si pe tine un baiat. De obicei baietii de varsta ta sunt imaturi si se dau la fete mai..."usoare" si pe tine vazandu-te ori mai desteapta, ori ca ai ceva care ii face sa simta ca tu ai fi mai greu de capatat.

Si eu am 15 ani( clasa a9-a) si nu primesc propuneri de la baieti. E mai bine asa decat sa te enerveze tot felul de baieti.