anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,de ceva timp am inceput sa observ ca majoritatea baieților cu care ne cunoastem ii propun celei prietenei mele cea mai buna intr-un fel imi pare stupid comportamentu ei acum a eșit cu un baiat si cind i-a propus alt baiat cu 2 ani mai mare ca ea a inceput sa iasa cu el deja eu am fost timp de un an si jumatate intro relatie cu un baiat mai mare cu 3 ani decit mine iar acum dupa ce ne-am despartit o oarecare perioada am fost traumata de acest lucru dar acum deja mi-am revenit si am inceput sa observ ca aproape nici un baiat nu ma place dar cu prietena-mea ii propun mai multi baieti sa fie cu ei.De ce? ce as putea sa fac?(invaț pe 9, am 15 ani, am 162 cm si 52 kg)ce pot sa fac cu privire la asta? de ce nu sunt bagata in seama si placuta de beieți? Ajutațima va rog frumos dau fundă!:-)))

Răspuns Câştigător
| vyyyk a răspuns:

Poate ea e mai carizmatica sau cine stie poate are ceva mai deosebit, oricum nu artrebui sa te compari cu ea am avut si eu o asemenea prietena, oricum situatia s-a schimbat acumwinking Poate nu esti suficient de sociabila, fii glumeata ( baietilor le plac fetele amuzante), inbraca-te cu bun gust, dar in acelasi timp modern si incearca sa ai o atitudine pozitiva, asta ar trebui sa mearga... Bafta happy