| Annaa05 a întrebat:

Buna,de ceva timp am inceput sa vorbesc cu un prieten de-al fostului meu iubit..si imi cam place de el :-s
Adica si el mi-a dat motive sa inteleg ca ii e drag de mine,bine,il cunosc de mult timp doar ca acum am ajuns sa vorbim si asta s-a intamplat cand un anonim mi-a zis pe ask ca ma place si dupa ce mi-a lasat mai multe intrebari a dat el fara anonim si a zis ca el e (bine, asta a fost o gluma) si dupa el cu anonimul ala au inceput sa se certe in fine laughing
si de atunci, adica cam de o saptamana eu vorbesc cu el si imi e foarte drag de el.
Conteaza ca e unul din prietenii fostului meu?

Răspuns Câştigător
| Meow151 a răspuns:

Hey...nu conteaza deloc.Conteaza doar sa fiti voi fericiti si sa va iubiti. Bafta multa! Oricum fostul tau trebuie sa inteleaga ca ai dreptul sa-ti refaci viata cu cine vrei si simti. Pupic

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu are vreo legătură. important e ceea ce simțiți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca conteaza asta, cred ca conteaza sa va placeti reciproc si sa va intelegeti! Multa bafta! big grin

| Cristinaaa57 a răspuns:

Nu.dar ai grija ca poate sa-si bata joc de tine, adica fostul' tau sa-l puna sa se prefaca.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cristinaaa57):

Bine punctat!winking

| Adry15 a răspuns:

Nu prea vad de ce ar conta. Tu il placi, el te place. Poate il va deranja putin pe fostul, dar e okey. big grin