E bine ca ai scris fiindcă te-ai mai linistit insa inca nu te-ai clarificat suficient pe tine însăți. Eu te sfatuiesc sa te liniștești, sa nu-ti mai fie frica de nimeni fiindcă nu are rost, iar daca cineva te atinge cu ceva, discuti problema cu d-na diriginta in privat. Tu trebuie sa te intaresti fiindcă frica asta iti produce deja probleme de sanatate care se agraveaza cu timpul. De ce te temi asa de tare? Vorbeste cu mama ta mai mult, priveste-te in oglinda mai des si repeta-ti: "Eu sunt puternica! Eu sunt o luptatoare!" fiindcă, cu timpul, te vei îmbolnăvi si nu are nici un rost nebunia asta! Ai încredere în tine și retrage-te din bârfele clasei: ce ai auzit, nu ai auzit, ce ai vazut, nu ai vazut! Fiecare are felul lui de a fi si nu trebuie judecati! Traim intr-o lume altfel si trebuie sa acceptam acest lucru! Suntem diferiti si unici in felul nostru. Te rog, cand scrii fii mai concisa: propozitii mai scurte, fraze din max. 2 - 3 propozitii, semnele de ortografie si punctuatie corespunzătoare, frumos aranjat in pag., cu: introducere, cuprins, incheiere, concluzii si fara teama. Asta e valabil pentru școală si pentru viata, in general! Tu esti o ființă compacta, rarefiaza-te si respira in timp ce gandesti! Teama iti ia mult prea mult aer! Vei incepe sa faci atacuri de panica ce trec al naibii de greu! Ocupa-ti timpul citind, plimbandu-te in aer curat si lasa Facebook! Viata e mult mai frumoasa fara virtual ci cu / in real! Daca vei fi intrebata de ceva, vei raspunde frumos ca adevarul este cel mai bun in toate circumstanțele insa e pentru ultima data cand mai atragi atentia in aceasta privința! Numai bine!
Geo2969686 întreabă: