Buna! Suferi de ipohondria. Documenteaza-te putin despre asta, apoi o sa intelegi, poate gasesti si o solutie. Dar simplul fapt ca stii ca o gramada de oameni sufera de aceasta afectiune te face sa te simti mai in siguranta. Cat despre teama de moarte, nu te necaji, nu esti singura. Am momente cand ma gandesc la moarte, intru intr-o stare de soc, ma gandesc dintr-o data la inexistenta, la infinitatea ei. De aia m-am hotarat sa ma fac pompier in viitor, ca sa imi contrazic temerile. Incearca sa le controlezi. Toata lumea se teme de moarte, dar unii reusesc sa ascunda asta si sa treaca peste. La urma urmei, e inevitabil. Indiferent ca esti trist, deprimat sau fericit din cauza asta, se va intampla. Nu te mai gandi la asta si bucura-te de viata! Mult succes!
Deci, deși știu ca suna ciudat, ai avea nevoie de un psiholog.
Cel mai probabil aceste lucruri ți se trag din cauza unei traume sau ceva ce te-a afectat foarte mult în copilărie.
În cazul în care iti este frica sa mergi la un psiholog, deși nu e nimic grav, încearcă sa gândești cât mai pozitiv. Încerca să citești lucruri despre Cum sa fi pozitiv, despre Cum sa privești viața cu alți ochi.