Aici aveam nevoie de mai multe detalii, dar...
1. Daca sunt certuri din orice prostie, certuri nemotivate serios, ar trebui sa stii ca majoritatea certurilor intr-o relatie au la baza motivatii fara sens, fara rost.In orice caz, uneori cand apar complicatii de genu, ar trebui doar sa va ganditi ca o cearta nu isi are rostu, ar fi o risipa de nervi si cuvinte, pupativa si trece incercati si sa zambiti
2. Daca certurile sunt mai "mari" si motivele sunt destul de serioase,ar trebui amandoi sa fiti calmi,sa nu tipati, si sa discutati, fiecare sa respecte parerile celuilalt, fara sa jigneasca, si sa ajungeti la o concluzie.De multe ori unul dintre parteneri, sai amandoi, decide in schimb sa nu tina cont si de ce spune celalt, sau sa se supere si sa plece, in cazul asta ar trebui sa lasi putin timp sa treaca(vorbesc de 4-5m maxim) si sa meargi dupa, sa discuti cu el
Depinde si din ce cauza va certati, daca sunt motive minore ar trebui ca unul din voi sa cedeze si cum majoritatea baietilor tin la orgoliu, incearca macar tu sa eviti certurile
Hei, si eu ma certam cu prietena, si mi-am dat seama ca micile certuri au o singura destinatie. DESPARTIREA