| ShREKT a întrebat:

de ceva timp o fata tot imi scrie si nu ma prea lasa in pace si e enervant si nu stiu cum sa scap de ea, vreau sa scap de ea deoarece nu imi place personalitatea ei si nu avem aproape nimic in comun, ii plac lucruri care mie nu imi plac. Desi ea zice ca nu ma place, ceea ce m-a usurat putin, tot imi scrie si nu vreau sa fiu prieten cu ea, nu vreau sa tot vorbesc cu ea si sunt prea amabil sa ii zic sa ma lase in pace asa ca vreau sa stiu cum sa scap de ea?

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fii rau si sec cu ea pana se satura si nu-ti mai scrie.

| WaterDrop a răspuns:

Discuta cu ea serios si spune`i ca nu`ti mai dau voie parintii sa vorbesti cu fete, pentru ca te trag in jos la capitolul scoala. Ha, Ha! Niste bestii fetele astea sad Sar asa pe tine sa te manance si nu poti sa scapi de ele daca nu le impusti. Spune`i ca nu o placi si nu vrei sa mai ai de`a face cu ea.Simplu si la obiect (alerta de lacrimi totusi)

| NAT0 a răspuns:

Nu o ignora băi. Dă i o şansă şi când mergi să vezi un film, o spargi. Nu trebuie să te ducă mintea prea mult amabilule.laughing

| ShREKT explică (pentru NAT0):

Ma, ideea ii ca nu is chiar asa in calduri si nu vreau sa fim nici amici

| NAT0 a răspuns (pentru ShREKT):

O să-ţi pară rău mai târziu, treaba ta. :d

Nu o sa imi para rau frate, cel mai mult la ea ma deranjeaza personalitatea. nu ii nici urata, dar nici prea frumoasa si eu tin mult de personalitate si gandire si nu imi place cum gandeste si cum se comporta

| NAT0 a răspuns (pentru ShREKT):

laughing Eu n-am avut pe cineva să mă înveţe să nu dau cu piciorul la ocazii. :d
I-o dai şi gata.laughing

Ii urata frate si pe deasupra ca sa i-o dau ii trebuie relatie, ***...

| Zabbyel a răspuns:

Las-o ca la un moment dat se va plictisi happy ignoro love strucklove struck, nu`i mai da atentie / raspunde!

| asdfq a răspuns:

Sarut-o dupa zi-i ca a fost o greseala si da-i cu jet

| Mistery3Teodora a răspuns:

Cred ca ai putea sa o faci sa inteleaga ca voi doi chiar nu aveti nimic in comun spunandu-i sincer ceea ce crezi. Ai putea totusi sa accepti un compromis astfel incat sa fiti doar amici.

| ydcgderimonxiiducbrn a răspuns:

Ii zici

| katajkvs a răspuns:

Dă-i block.