Salut!
Dimineata incearca sa mananci bine, pe la ora 10AM as zice ca e ok. Foame ti se va face apoi pe la 4PM, mananci bine. Si atat. Ziua urmatoare repeti procesul. Nu te chinui sa gasesti alimente care nu ingrasa, mananca ce mananci in fiecare zi, doar ca nu iei masa de seara.
Fiecare organism functioneaza diferit. Ce functioneaza la unul poate sa nu mearga la tine. Trebuie sa incepi sa-ti cunosti organismul, sa vezi ce functioneaza la tine. Sa mananci pana la 6 seara si in rest sa mananci putin si des.
Eu am slabit 5 kg in 2 saptamani. Nu am mai mancat seara, doar daca imi era foame rau mancam o salata sau un mar. am mancat mai mult fructe si legume. Am baut multa apa. Am renuntat la dulciuri, la sucuri..Mancam maxim 2 felii de paine pe zi, cu o supa sau oricare alta mancare, doar ca in cantitati mai mici decat de obicei. Intr.adevar imi era foame continuu pentru ca nu mancam ca sa ma satur. Dar astea 2 saptamani pentru mine fusese un chin, pentru ca ajunsesem sa cad intr-o stare proasta ca nu pot manca si eu de toate. Si pe langa asta, am facut si sport. Faceam seara multe exercitii pentru slabit. Am cautat pe net.
Nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. e atat de simplu.
ralucaaa123 întreabă: