| angelinthenight a întrebat:

de ceva timp toti baietii au inceput sa roiasca pe langa mine si ar fi un baiat care il plac si el ar da semne sa ma placa. dar din pacate are prietena si este cea mai buna prietena a mea. amandoi sunt in clasa cu mine. de curand cel mai bun prieten a lui mi-a cerut sai fiu prietena dar am refuzat ca nu il plac. coincident este faptul ca el este cel mai bun prieten al meu ca baiat. eu am fost cea care ia pus impreuna. de curand ei 2 sau certat si el pe mine m-a sunat prima, avand nevoie de ajutor. a spus ca daca sar desparti de actuala sau pune cu mine sau cu cealalta prietena a mea. habar n-am ce sa fac. in fiecare zi imi face oki dulci se uita la mine cu dragoste fata de prietena lui, dar ei 2 la scoala se poarta ca niste straini, avand in vedere ca eu ma impac foarte bine cu el stau mai mult decat ea. habar n-am ce sa fac. help fetelor si baietzilor!

Ca de obicei fundita si Vot!

1 răspuns:
| Angel_4421 a răspuns:

E o situatie urata. Mi s-a intamplat si mie si nu am stiut ce sa fac. I'am despartit si apoi m-am certat cu acea prietena pentru ca i l-am luatlaughingdar am regretat, pentru ca odata ce te desparti de el ai pierdut tot.si pe el si o prietena foarte buna.Gandeste'te bine. Daca ii esti prietena si ti la ea, mai bine lasa'l pe acel baiat ori cat ar fi de puternice sentimentele.

Un baiat nu il ai mult timp, in schimb o prietenie tine o viata. Dar in caz ca nu poti renunta la acel baiat, atunci lasa timpul sa rezolve tot si asculta'ti inima