anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

de ceva vreme ma trezesc ca vorbesc cu prietenii la telefon si nu mai stim despre ca sa vorbim; ma intreaba ce mai zic si eu nu stiu ce sa le raspund...

chestia asta am observat-o de curand; pana acum nu aveam probleme de genul asta...
vara asta mi-am dat seama ca sunt o persoana mai singuratica, imi place tacerea, linistea...sau m-am obisnuit ca cei din jurul meu sa vb prea mult si eu sa-i ascult

problema este ca marti ma intalnesc cu o persoana foarte importanta si suntem singuri

nu prea stiu ce discutii sa port cu el... din cate mi-am dat seama nici el nu stie

ne cunoastem destul de bine deci nu pot sa-l intreb ce muzica prefera sau chestii de genul asta...

ajutati-ma va rog! despre ce as putea sa vorbesc cu el? ceva comun, ceva hazliu!

2 răspunsuri:
| supradoza a răspuns:

Hey.incearca u sa faci primul pas.adica sa il intrebi tot felul de lucruri care i`ar capta atentia cum ar fi:ce iti place cel mai mult sa faci sau ce hobby`uri ai.eu asa as face.mult succes. fundita?

| Roxima a răspuns:

Vezi, poate ai o depresie si simti nevoia de refugiare, in cazul asta e bina sa vorbesti cu cineva apropiat despre asta.

Eu as zice sa povestiti lucruri din trecut;
Intreaba-l ce a facut in vacanta, unde a fost.
Daca spune ca a fost la mare (de obicei asa e laughing) il intrebi daca cu familia sau prietenii si continui tot asa.
Fi sigura ca si el o sa te intrebe anumite chestii.