| sonya69 a întrebat:

De ceva vreme o fata care nu o suport de nici o culoare ma santajeaza, imi da telefoane si mesaje jignitoare pe mass. Eu va spun sincer am incercat sa o ignor, dar cu cat o neglijez mai mult cu atat ma jigneste mai tare. imi face fite de vreo cativa ani. inainte avea o prietena, iar din cauza ei s-au certat si eu am devenit cea mai buna prietena cu fosta ei amica. din cauza asta mi-a facut capul si mai mare. sincer nu o mai suport! ce sa-i fac sau sa-i zic sa ma lase o data in pace?

Răspuns Câştigător
| haiZI a răspuns:

In primul rand e vina ta ca nu stii sa te impui.
Acum va fi greu, cu atat mai mult pentru fata aceia sa te ia in serios.Schimba-ti numarul de telefon. Vorbeste cu fata aia si intreab-o; care-i problema ei?, e nebuna?, schizofrenica ca altceva nu vad ce poate sa aiba, de a facut o obsesie atat de mare.Sau posibil sa nu aiba nici o prietena si iti da tie mesaje de plictiseala, cine stie ce e in mintea ei bolnava, poate se gandeste ca veti fi prietene candva. Abodeaz-o si vorbeste-i calm si vezi ce are, nu te enerva sa mai rau va insista, fii calma si nu o jigni, ca nu-ti mai da pace.succes

1 răspuns:
| FFAP a răspuns:

Hey>big grin. 'Gud lac!'