| Teiubescenorm a întrebat:

De curand a fost ziua mea si am dus bomboane la scoala sa imi servesc colegii. M-am dus la profu sa il servesc si el mi-a zis fix asa: Nu vreau! Si se ciudat la mine. De ce credeti ca nu a vrut sa ia? Tot in ora asta el ne-a zis noua sa inchidem toate telefoanele ca altfel le confisca. Dupa cateva minute el isi scoate telefonul din buzunar si il butoneaza. Si eu i-am zis. Nu aveti voie. Regulamentul e aceelasi. Si el atunci m-a dat afara de la ora. Putea sa ia o bomboana si dupa ce pleca sa o arunce. M-am simtit prost.

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, O fi avut o zi proasta omu.Da, sunt de acord nu a procedat bine.Dar viata merge inainte, e o banalitate.Te simti jignit/a. Cat despre 'regulamentul e acelasi pentru toti'... Nu prea e, asta e faza.
Tu un pustan fara minte, il iei la rost pe ditamai omu cu facultate? A tocit ceva omu ca sa ajunga unde e.Si tu un neicanimeni il apostrofezi pe el cu telefonul? De asta se duce de rapa generatiile din ziua de azi.Eu am terminat generala in 2007. Atunci nu intrazneam sa raspundem la profesori asa.Majoritatea iti zic ca nu a facut bine... Eu zic ca a procedat ok, poate tipu nu a vrut sa ia, care e problema? Poate are probleme acasa.Sau poate si-a adus aminte de vreo amintire nasoala la privirea cu 'bomboana ta'

| zurick a răspuns:

Buna!
1.Chiar daca avea diabet sau nu-i placeau dulciurile putea sa o ia respectuos si sa o arunce dupa iesirea din clasa.Vezi tu nu toti au educatia de acasa...Insa nu cred ca ar trebui sa te simti prost, e alegerea lui, nu mai pune orice la suflet.
2.Se numeste nesimtire gestul lui.Adica bine respectuos e sa nu butonati telefoanele in timpul orei, insa si el ar trebui sa faca la fel. Faptul ca te-a dat afara inseamna prostie(cel putin din punctul meu de vedere)
Din descrierea ta pare un profesor GIGI DUR, in concluzie mai bine nu te pui cu el, lasa-l impace ca altfel o sa ai de pierdut daca prinde ura pe tine.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam puţin probabil ca vreodată să ai de câştigat de pe urma unei "dispute" cu un profesor în incinta şcolii, unde el e un fel de zeu printre alţi zei de pe Muntele Olimp, iar tu şi restul elevilor sunteţi nişte bieţi oameni simpli care rareori trebuie să mai aducă oblaţiuni demiurgului.

| BSwwatch a răspuns:

Nu-ti mai fa griji din cauza asta,un lucru este cert,este un profesor lipsti de bun simt si educatie,asta explica refuzul si privirea aroganta, un profesor, invatator, ce-o fi el, fara pic de bun simt!