Fara sa par rau, imi pare foarte ciudat cum pui problema. Cea mai buna prietena iti fura iubitul si marea ta grija e sa te gandesti cum sa-l recuceresti? Nu cred ca e o gandire prea sanatoasa sincer. 2 oameni in care aveai incredere te-au tradat. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu te mai uiti inapoi si sa privesti doar inspre viitor, cautand persoane mai de incredere si care nu ti-ar face asa ceva.
Arata'i ca esti mai buna ca ea,incearca sa iti pui calitatile in valoare, baga'l in depresie, spune'i ca are de ales, vezi tu ce sa mai faci, inspira-te de la ideile pe care le-am zis mai sus. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Haha. Incearca sa cunosti alti baieti mai interesanti ca el. O sa-l "recuceresti" cand o sa vada ca nu-ti pasa de el si ca nu mai esti interesata de el pentru ca vorbesti cu alti baieti.
Nu-l mai lua înapoi. ''Sunt oameni săraci care au nevoie de jucăriile tale stricate.''
Dacă prietenul tău te-ar fi iubit, nu ar fi luat-o pe scârba aia.
Hmm..stiu sa suna ft naspa.dar parca vorbesti de mine... si eu sunt prietena aia dracusor care nu se poate sa nu o manance undeva ca sa nu se bage -adica sa se dea la gagiu tau- in acest caz al fostei mele prietene
De ce ai vrea sa l mai recuceresti? mai bine lasa l sa sufere dupa tine si dai cu flit, pana la urma te a ranit, dar nu cu o fata oarecare ci cu cea mai buna prietena a ta, gandeste te!
CarmencittaBoSS întreabă:
lovemisterios întreabă:
тєqυιℓα întreabă:
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: