| AlexandruAndrica a întrebat:

De curând m-am mutat in Anglia(tatăl meu lucreaza aici de aproape doi ani, februarie 2017), si am decis să răman aici cu scoala. Si am depus cererea de inscriere(cu 3 scoli pe cerere) acum 2 saptamani, au fost niste probleme, cu adresa, care s-au rezolvat alaltăieri. Acum am inteles ca maine incepe scoala la ei. Există posibilitatea ca toate cele trei scoli sa nu mă accepte? Si daca da, cât de mare este posibilitatea? Nu mi-a venit inca nimic de la nicio scoala, si in Romania daca e sa ma intorc, mai sunt 8 zile pana incepe.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunati la scolile respective, pe rand evident si intrebati daca au primit cererea ta si daca esti eligibil sa te primeasca!

| Violleta2022 a răspuns:

Voiam sa mentionez ca, este datoria voastra sa va interesati la scolile respective, daca ai fost acceptat sau nu.
Nu este datoria/obligatia scolii sa va caute si sa va comunice acceptul. Sunati si interesati-va!
Iar daca adresa ta din cerere, nu era in vecinatatea scolii lor, atunci nu esti eligibil sa mergi la scoala lor.

| AlexandruAndrica explică (pentru Violleta2022):

Nu, de fapt scoala trebuie sa iti trimită acasa rezultatul. Tatal meu are aici multi prieteni care si-au adus copii, si ei au asteptat acasa raspunsul si l-au primit. Cu adresa fusese o problemă, se greșise la numarul apartamentului, problema s-a rezolvat. Cele trei scoli sunt cele mai apropiate de mine, deci nu cred ca ar fi problemă cu asta.

| FruttiFresh300 a răspuns:

Trebuie să aștepți răspunsul acasă. Mâine nu ai care școală să o începi laughing stai acasă.