| Anastasia4u a întrebat:

De curand m-am stabilit in israel.Si in Romania am prietenii cei mai buni dar si prieteni care ii urasc si nu au fost prieteni adevarati, la telefon mi-au specificat sa le aduc ceva, dar eu vreau sa le duc ceva frumos prietenilor mei cei mai buni nu lor, dar daca nu le duc o sa par nesimtita si cam ce asi putea sa le duc celor ne adevarati si celor adevarati?

Răspuns Câştigător
| Andreia98 a răspuns:

Ai putea sa ii intrebi daca numai asta conteaza pentru ei [prietenii pe care ii urasti]dar ai putea sa le aduci ceva mai putin special decat ce le duci prietenilor adevarati.si sa le zici ca asta conteaza foarte mult pentru tine.si asa nu vei parea nesimtita si nici egoistabig grin.

5 răspunsuri:
| NorbO a răspuns:

Celor adevarati ceva special, iar celor care nu sunt speciali adule ceva **** sa se simta.
Poi prietenii tai, u sti ce le place, dar nu uita ca nu tot timpul ceva mai scump e si ceva mai frumos sau mai bunbatting eyelashes (adule ceva mai special)
Bafta!

| MoatZa a răspuns:

rolling on the floor! Frate.nu le aduci nimic la cei care ii urasti.Doar nu o sa te omoare.
Zici si tu ca...thinking ai uitatlaughing!

| Destinee a răspuns:

Iti dai seama ca acei prieteni falsi doar se folosesc de tine...din aceasta cauza te-au sunat.Eu zic ca lor sa nu e cumperi nimic sau daca vrei chiar atat de mult sa le iei ceva incearca ceva cat mai simplu care sa nu te coste prea multi bani, nu stiu o bratara ...cat despre cei adevarati cumparale ceva specific locului, ceva simbolic!
Sper ca sfatul meu sa te ajutehappy
Bye:*

| Andrei233 a răspuns:

Pai lor poti sa le cumperi ceva ieftin, la fel ca si prietenia lor.

| Anastasia4u explică:

Multumesc mult! Toate raspunsurile sunt foarte folositoare, nu stiu pe care sa il aleg! Multumesc.Raman datoare.