| M4d4lin4 a întrebat:

sad de curand sunt intr-o situatie nasoala. sad un prieten bun ( sau fost ). ii placea de mine, si vroia sa fie cu mine, ne intelegeam foarte bine sad, si cand a aflat ca m-am impacat cu fostul prieten, s-a suparat si mi-a dat ign sad, oare se merita sa cedez eu si sa imi cer scuze? sad nu stiu ce sa fac, m-am atasat enorm de el, si el la fel de mine, dar aman2 avem orgoliu foarte mare sad... scuzati-ma daca v-am plitisit cu povestea mea, dar mi-asi dori cateva sfaturi sad.

Răspuns Câştigător
| LNK a răspuns:

Salut!
Parerea mea e sa lasi orgoliul. Ai vrea sa pierzi un prieten foarte bun din cauza lui? Nu cred.
Acum daca te-ai impacat cu fostul, el vrand sa fie cu tine, il inteleg ca s-a suparat. Dar incearca sa vorbesti cu el, si sa-i spui ca chiar daca te-ai impacat cu fostul, el va ramane tot cel mai bun prieten. Dar daca nu il placi (ca iubit) incearca sa ii explici cat mai frumos, ca sa nu se supere si mai tare.
Iar daca intervine orgoliul la el, intreaba-l "Din cauza orgoliului tau, ai prefera sa pierzi un prieten bun? Eu nu, si de aceea l-am dat la o parte in situatia asta."
Pa-pa si succes! happy

2 răspunsuri:
| Jenn002 a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el.si sa ii explici ca intre tine si el nu poate fi nimic pentru ca tu tii la el doar ca la un prieten. daca el tine la tine foarte mult ar trebui sa te inteleaga si sa te ajute sa fii fericita.nu sa te faca sa suferi...
Sper ca am ajutat intr'un fel!happy