Prietenia poate dura o viata intreaga mai bine ii spui prietenei tale dar tinand cont ca este x al prietenei tale nu as crede ca ar mai interesao deci dai bice si noroc in dragoaste (crede-ma si eu am nevoie de mult noroc acolo)
dragoste la prima vedere, pai iesiti tata la un suc, in parc in plimbare, e cald afara iesit la o terasa la restaurant mancati o inghetata, beti suc sau mai stiu eu ce vreti, du-te la club, vezi ce gandeste, vezi ce simte pentru tine, poate iese ceva. Daca stai asa poate ti-l fura alta
Daca ti-e prietena buna si tii la ea,ar fi corect sa o intrebi sa vezi ce parere are si ea. Daca toate-s bune si frumoase nu vad de ce nu ai merge mai departe.Fa-ti curaj si da-i de inteles baiatului ca-l placi, zambeste-i, deschide un subiect de discutie, etc si iesiti afara la o plimbare in parc, la un suc.Nu mai pierde timp ca azi-maine intrati in vacanta si n-o sa mai fie asa usor sa vb cu el daca nu are id-ul tau sa nu stati pe-aproape.
Bafta
Dacaa luii ii plk de tineee spuneiii ca si tu il placiii si poateee vetii fi impreunaa