anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De de vreo 3 saptamani compania la care lucrez a angajat un nou sofer care ne ia din zona in care locuim si ne duce la munca in fiecare zi, si pot sa zic ca acest tanar misterios cu ochii caprui si brunetel cu camasa lui roz in carouri ( care ii vine atat de bine ) mi-a atras atentia foarte tare si chiar m-am speriat de reactia mea. Am inceput sa ma gandesc la el in fiecare zi desi standardele mele erau putin mai ridicate la inceput... L-am observat de cateva ori ca ma priveste, ba mi-a si zambit o data. Dar toate sunt atat de lesinate dupa el, incat nu vreau sa par si eu vreo nebuna! Intrebarea mea ar fi : Cum sa ma afirm in fata lui, Cum sa ii atrag atentia fara prea multe cuvinte? Mi-as dori sa se gandesca si el la mine happy Am 25 de ani dar parca sunt de 18 cu multi fluturasi in stomac! :-)) app: nu am prea vorbit decat salut si atat. Te rog sa ma ajuti cu un sfat ce e de facut! Multumesc anticipat si fara rautati!

2 răspunsuri:
| Takatsuki a răspuns:

Bagă-te cu el în seamă. Chiar dacă nu-l vei băga în seamă, se poate observa prin ochii tăi, că ești interesată de el. Nu-ți fie rușine și trăiește-ți viața. Chiar dacă ești mai mare decât mine, sper că ți-am dat un sfat bun. Calcă tot în picioare, ca să ajungi la comoară. happy

| Queeny25 a răspuns (pentru Takatsuki):

Multumesc pentru sfat, o sa tin cont de el. Mi-e teama totusi sa ma bag in seama cu el asa pur si simplu si sa nu simta la fel happy de aceea vreau sa imi dau seama de anumite aspecte, daca ii atrag atentia sau daca exista o atractie chiar daca nu vorbim, la ce ar trebui sa fiu atenta in comportamentul lui.