| Diamond_1649 a întrebat:

De doua zile plang, nu dorm, nu mananc. Ce sa fac? Prietenul meu si cu mine ne.am vazut pe terenul scolii la care invat. Si am inteles ca ne. a vazut cineva de la primaria orasului, si a2a zi am fost chemata la director.am avut probleme cu ai mei etc. Si am inteles ca ne.ar fi vazut cineva cum el ma saruta pe gat si ca imi deschisese fermoarul la geaca. Problema e ca mie mi`e foarte frica, nu am facut sex cu el dar mama vrea sa ma duca la ginecolog sa vada daca mai sunt virgina si mi`e frica pentru ca eu nu am facut sex dar acum vreun an mi-am cam bagat degetul in vagin si mna.ma tem ca nu mai sunt virgina.Si nu o sa ma creada nimeni.Si ceea ce am scris aici, am scris printre lacrimi.Intentionez sa ma despart de el chiar daca il iubesc, cred ca e mai bine asa.Totusi va rog sa-mi dati un sfat, nu am cu cine vorbi, vecinii toti ma vorbesc de rau, toata lumea de fapt. Am nevoie de un sfat. Multumesc.

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ehe. asta imi aminteste de vecini mei de la tara care mananca rahatlaughing
Deci ce pot spune?
Dale motive sa te vorbeasca ce pot spune mai mult.
Eu cel putin asta voi facewinking
Toti vecini de la mine de la tara'
Ma cred cam 'betivan' si adevaru e ca nu prea beau
Beau rar si cand beau. Beau sa imi ajunga'
Dar nu m-au vazut beat deloc...
Cred ca o sa le fac bucuria asta enorma angry
Dale motive...si tine capu sus
Nu e capat de lume. Pentru atata te superi tu?

| KaRa23S a răspuns:

Auuu mdea pai asta belea. Cati ani ai? Stii am citit intr-o carte ca virginitatea se poate lua si cat ai fost copil mic de la o cazatura. Fii atenta aici! DACA NU TI'A CURS SANGE DIN (ACOLO) INSEAMNA CA ESTI VIRGINA ( cand te disviirginezi curge sange in acel moment si cam doare) cauta pe google sa vezi.

| NoIdentity a răspuns:

Daca te duci la ginecolog si nu vai mai fi virgina se va vedea daca ai facut sex cu un baiat sau nuwinkingintelegi? nu ai dc sa iti faci griji iar prietenul tau nu are de aface si nu are rost sa-l faci pe el sa sufere:de aceea du te cu mama ta la doctor sh daca te intr dc nu mai esti virgina ii spui ca a fost o curiozitate a varstei si asa e important e ca nu ai facu sexwinking

| zippit a răspuns:

In primul rand respira linisteste-te si calmeaza-te.ca deci sa nu faci prostia sa te desparti de el...o sa regreti foarte tare acest lucru in al doilea rand du-te cu mama ta la ginecolog si roaga-te sa nu se intample nimic (sigur no sa fie nimic important) iar vecinilor eu leas ***********************************dra*u de animale! urasc barfa nu-i baga in seama ei nu au alte ocpatii si de asta fac ce fac... te pupic spune-ne si noua ce s-a intamplat sper din toata inima sa fie un happy ending te pupikk dulce dulce ceaw

| maryfanMJ97 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa te duci la doctor impreuna cu mama ta pentru ca daca nu te duci va crede contrariul a ce zici tu si nu cred ca ar trebui sa te desparti de iubitul tau pentru ca daca voi va iubiti nu aceti de ce sa nu fiti impreuna si nu uitati dragostea adevarata invinge orice obstacol

| MarcŞiAtât a răspuns:

Taie vena!^^

| punct_3796 a răspuns:

Esti virgina. daca nu ai facut nimic cu un baiat...stai lin. nu te desparti de el pentru ca vorbeste lumea prostii, o sa iti para rau mai tarziu :*