| evellinalalala a întrebat:

De ieri am cunoscut un baiat si la prima vedere nu arata ca Fat Frumos dar este foarte dragut si la exterior cat si pe interior! Ceea ce este foarte ciudat este ca m-am indragostit de vocea lui si de atunci il vad cu alti ochi, nu mi s-a mai intamplat sa iubesc o persoana doar dupa vocea lui! Este ceva ciudat in asta sau nu stiu poate e doar de moment sau eu chiar sunt indragostita de el? El se uita frumos la mine si imi da impresia ca si el simte acelasi lucru pentru mine, adica ca ma place. Nu vreau sa gresesc in legatura cu el, ce sfat mi-ati da? Degeaba imi ascult inima daca mintea e in alerta oarecum...ce sa fac? Sa-i spun ca-mi place de el?

4 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Nu te grabi. Poate fi doar aparenta.Mai bine sa il cunosti si cu bune si cu rele si el la fel in privinta ta.

| ElenaSA a răspuns:

Te simti atrasa de el, dar incearca sa vezi ce fel de persoana este, daca se poarta frumos, cum gandeste.

| Iully23 a răspuns:

Asteapta sa il mai cunosti putin, apoi daca chiar il iubesti incearca sa decurga totul de la sine. Tu nu stii ca te iubeste, dar poti sa il faci sa te iubeasca... Succes!

| evellinalalala explică (pentru Iully23):

Cum as putea face sa ma iubeasca?