| Wonderland a întrebat:

De la ce firma aveti Internet? Se blocheaza? Dar la download sau filme online? Care credeti ca e cea mai buna?

7 răspunsuri:
| AnnnaMarrria a răspuns:

Eu am de la bitzone, si ia un film in 5 minute(7 parti)
nu se blocheaza
melodia pe secunda
poza la fel!

| Foca a răspuns:

Dupa parerea mea cea mai buna firma este UPC eu am de 1 an si ceva si o singura data s-a oprit pentru ca mi s-a stricat modemul. Trage filme cu 1. 5 1. 7mb este perfect. Nu se blocheaza Lag micwinking alege Upc sigur happy funda pls

| Ryuzaki a răspuns:

RDS, dupa parerea mea, e cel mai bun.Am de jumatate de an si n-am avut nici o problema pana acum.Download-ez cu maxim 12 mbps si upload-ez cu 2-3 mbps.Recomand RDS.

| XK a răspuns:

ClickNet si merge foarte bine, la inceput aveam cateva mici probleme, dar este cu mult timp in urma big grin acum totul este ok... Ti-l recomand cu multa caldurawinking

| andreuxxaa9095 a răspuns:

RDS :X...merge super comparativ cu UPC`ul de la firma...
tongue

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Pai eu am net de la RDS... daca imi cade netul de 2 ori pe an e multbig grin
De downloadat...downloadez cu 6 MB iar upload fac cu 500 kb thinking

| victorrdg a răspuns:

Rds este cea mai buna firma din bucuresti dar si din tara din cate am auzit...in ultimul timp am avut cateva surprize cu el dar s pare ca sau rezolvat, un inconvenient ar fi la instalarea internetului pentru prima data deoarece va dura ceva timp, gen o saptamana de la cerere dar merita sa asteptzi o saptamana dar cand vii aksa s ai nevoie de net sa nu ai surprize neplacutewinking