| KidutzuLuvv a întrebat:

`~`BUNA!`~`

de la o vreme sunt ff trista.n-am chef de nimic, simt asa``o durere in suflet`` si nu stiu de cesad. ma simt data la o parte de toata lumeacrying si ma simt in plus in orice loc... oare ce am?crying colegii imi spun ca m-am schimbat foarte mult, iar acasa prefer sa nu vorbesc cu nimeni(ma inchui in camera mea)va rog ajutati-ma... ce credeti ca am? astept pareri. dau fundita:*:*:*

sadsadsadsadsadsadsad

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

O perioada mai bogata in evenimentehappyE de vina poate si astenia de primavarahappyDesi e atat de frumos afara ca, si daca ai fi cel mai trist om din lume tot ai zambi vazand cum se intorc pasarileday dreaming
Trebuie sa privesti lucrurile altfel.Cu mai mult optimismhee hee
Nu exista lucruri rele.Noi le facem sa fie relewinking

4 răspunsuri:
| jony a răspuns:

Pai ce sa zic incearca sa fi mai activa la tot ce se intampla in jurul tau ca doar ai viata inainte lipsurile poate sa fie problema dar na-vem ce face cu toti avem cate-o lipsa de ceva, trebuie sa trecem peste problema asta.Si simtete bine langa familia ta, nu te inchide in camera e o prostie traieste clipa si bucurate de fiecare secunda petrecuta langa familia ta si prietenii tai.Viata e frumoasa.

| jumbO a răspuns:

Poate esti prea indragostita. sau poate ca te gandesti numa la lucruri care te dor.

asa si eu am simtit o stare ciudaata. si uneori gandeam ca viata nu mai are sens. dar uite-ma acum.am trecut peste toate
si nu ma fii asa inchisa cu tine.gandeste-te ca viata trebuie traita din plin mai ales daca esti inca mica.pretuieste-o pentru ca dupa aia vei suferi!

si poate mai am chestii de gebul : mai plang noaptea din cauze unei prostii. dar cateodata stau si ma gandesc ca tot degeaba plang. si incerc sa le uit pe toate cu timpul

| piroo a răspuns:

Toti trec printre astfel de momente. vorbeste cu persoane apropriate. inceteaza sa te mai inchui in camera. si mai dai pe afara.
Poti lasa si asta sa treaca de la sine... sunt momente de melancolie. o sa treaca de la sine, stai linistita. dar incearca totusi sa te mai bagi in discutii. petreceri, festivitati ceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In situatia asta sunt si eu.
si nuhs ce sa fac sa imi treaca starea asta proasta
sigh
poate daca vine Pastele love struck
se va schimba si starea mea de spirit
>big grin