| JustLauren a întrebat:

Buna :*
de la un timp le-am tot auzit pe unele fete "am un prieten/a virtual/a"
ce inseamna un prieten virtual?

15 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Adică pe cineva pe care îl 'cunoşti' pe internet. Am pus ' ', deoarece eu cred că nu poţi cunoaşte adevăratul 'portret' al acelei persoane.

Numai bine.

| DiaNa357 a răspuns:

Buna
Adica au prieteni in jocuri(neadevaratzi), dar e mai bine sa ai prieteni in viata reala nu pe un joc, deoarece nu ai de unde sa stii cat timp mai au de gand,, prieteni,, tai din joc sa se joace acel joc.
Sfat:fatzi mai bine prieteni in viata reala nu in jocuri:*

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Internetul e o forma de comunicare destul de eficienta dar ca sa poti spune despre cineva ca iti e prieten, cred ca e nevoie de mai mult decat comunicare.Consilierul,psihologul iti dau sfaturi,te asculta,calculatorul il deschizi daca ai chef sa iti impartasesti necazurile si bucuriile,dar prietenul e cel care tace si te ajuta, el da buzna in viata ta si te ajuta neconditionat, el se bucura si se intristeaza o data cu tine din umbra si il simti cu sufletul aproape chiar si cand nu e.Pe net iti poti face amici,parteneri de discutie mai mult sau mai putin implicati emotional, dar pana la a fi prieten, e cale lunga.Asa cred eu.
Lumea virtuala e lumea mastilor.Sub o identitate virtuala se poate ascunde oricine.
Sa-i interzici copilului tau facebook-ul, twitter-ul, hi5-ul sau messengerul ar fi o adevarata drama pentru el. Ar fi ca si cum l-ai pune sub arest la domiciliu. Sa fim seriosi, nici nu poti fi sigur ca va respecta o astfel de interdictie.
Lumea se schimba, totul e intr-o goana nebuna, valorile se schimba, principiile si legile pe care se bazeaza interactiunea noastra se schimba. Eu provin dintr-o generatie care a crescut si s-a format afara, nu in fata calculatorului, chiar daca calculatorul si lumea virtuala sunt doar elemente tarzii ale vietii mele, insa cei mai tineri cresc cu messenger, hi5, twiteer, facebook, iphone, ipad si tot felul de prostii de genul asta.Ei automat percep relatiile interumane raportate la tehnologie. Ei ii considera prieteni pe andrew19 din Canada sau pe Li1992 din China, cu care sunt in echipa la cine stie ce joc pe internet.Cei ca mine, suntem nostalgici dupa alte vremuri, dar ne place, nu ne place mediul virtual este locul unde iti faci prietenii in ziua de azi... si asta e directia in care se indreapta lumea.

| TTdsIulia a răspuns:

Buna happy. prietenul virtual este acea persoana pe care o cunosti pe net. mess si cu care discuti numai prin intermediul pc-ului happy... a avea un prieten virtual inseamna a avea un prieten la distanta cu care nu te vezi ci doar comunici. te ajuta sau il ajuti in unele cazuri. funda?:X

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Adica nu s`au vazut niciodata fata in fata, au vorbit doar pe calcu` si au o relatie doar asa online.big grinbig grin

| QuitQusifor a răspuns:

Pai ...prieten virtual
Adica doar virtual
Pe : mess, jocuri (second life, si altele)

| AngelCrystals a răspuns:

Un prieten pe care ti l-ai facut de o retea de socializare, cum ar fi facebook.

| Girl1234566547 a răspuns:

Adica a avea un prieten pe net doarhappy

| Chocoolatte a răspuns:

Prieten virtual inseamna ca nu e real, e pe calculator.

| Waffle_6155 a răspuns:

O persoana cu care comunici numai si numai pe internet: pe facebook si desigur pe mess.
nu intri in contact cu el/ea niciodata in lumea reala, doar pe net. adica cum ar veni sunt impreuna numai in lumea virtuala.
am avut o prietena care il placea pe y. vorbeau pe mess toata ziua si au ajuns de acord sa fie prieteni DOAR pe mess. Ziua, la scoala nu isi vorbeau deloc, dar pe internet isi trimiteau :*, >big grin

| missdeny a răspuns:

Asta inseamna in prieten inexistent s-au un prieten imagnar.
Cel putin asa cred.
Plizz FUNDA

| SaaB_9793 a răspuns:

Un prieten Virtual inseamna ca l-a cunoscut pe net si s-a cuplat cu elwinking

| onlyou a răspuns:

Buna ziua!
Pentru mine amicii din spatiul virtual sunt acele persoanele care iubesc comunicarea. Consider totusi ca e cam mult spus,, prieten,, unui partener de discutii pe internet. Iar daca e sa vorbim despre acest site, nu stiu in ce masura scopul sau e de a realiza prietenii...
Pe curand!

| Criiina_3582 a răspuns:

Adica pe internet, vorbesc pe mess.

| Cristinaaelena a răspuns:

Ceva care nu exista, exista numai pe calculator nu siin real:XFunda?:X