Fiecare face ce doreste dar eu nu iti recomand, normal ca ti s-ar intampla ceva ingrozito, ai putea sa lesini foarte des, sa iti pierzi cunostinta si sa devii dependent de ea.Nu numai varsta e frageda dar si ce vrei sa incerci e rau, eu cred ca numai traficantii de droguri si nebunii care le consuma ti-ar recomanda sa incerci, in nici un caz parintii
Doamne ...doar nu credeti ca pot deveni dependenta doar daca incerc o data. Pur si simplu ma tenteaza, daca am de unde de ce sa nu incerc? Mai bine sa raspunda ce-i ce au incercat si sa-mi spuna cum a fost de fapt
Deci, o data ce ai luat marijuana nu mai poti sa traiesti fara ea, dar nha, este viata ta, nu iti recomand pentru ca se intampla lucruri grave.
1. de la marijuana nu devii dependenta!
2.mai bine fumezi iarba pura decat spice-uri.
3.De la spice-uri ti se inrosesc ochii sunt asa lesinati...te simti ingrozitor mai ales daca fumezi mult.
IN schimb marijuana nu e asa de rea. E sanatoasa cum s-ar spune. Bine ca eu n-am incercat niciunele dar am avut prieteni care au facut-o.
Laraxlena.nu lesini, nu`ti pierzi cunostinta, nu devii dependent de marijuana documenteaza`te, nu te lua dupa tv si ...mna asta e
Se zice ca daca tragi odata "iarba"nu te mai poti lasa, adevarul e ca marijuana te face sa vezi lucrurila asa cum sunt