anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de la un timp nu am mai pus intrebari pe TPU insa acum e o problema chiar grava.deci e o fata care si-a facut facebook cu numele meu si cu o poza de -a mea si face misto de mine pune numai poze urate,a scris si numele meu de familie.cum fac sa le sterg contul?eu o cunosc pe fata doar din vedere dar nu am vorbit niciodata si nu vad care ar fi motivul de ar face asa ceva.este chiar urgent.va multumesc

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Ori mergi la politie si faci plangere pentru uz si publicarea unor fotografii fara voia ta sau la contact le zici motivul echipei tehnice de facebook. Oricum varianta politista e mai buna pentru ca vor plati amenda parintii ei si ea probabil va incasa o bataie de la taicasu.

7 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

De unde are poze cu tine odata ce spui ca o cunosti doar din vedere? Si de unde iti stie si numele de familie?

| anonim_4396 explică (pentru VadTot):

Ea sta in bloc cu mine dar nu am vorbit niciodata si de poze chiar nu stiu cum le-a luat.probabil din cauza ca am avut profilul public si le-a descarcat de acolo

| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Sault ce ai mai facut?

| anonim_4396 explică (pentru VadTot):

Buna am rezolvat, adica si-a inchis contul de facebook fata aceea din fericire. acum totul e binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ii poti sterge contul, doar sa o bagi la "blocheaza aceasta persoana" si nu iti mai poate vedea contul tau. Dupa, iti schimbi numele kiss ( sper ca am fost de ajutor )

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Degeaba o blochez deci voi merge pe varianta lui spetsnaz pentru ca e chiar grav deoarece de pe 8 martie e facut acel facebook cu pozele mele si eu astazi am observat intamplator.

Răspuns utilizator avertizat