| BambiSd a întrebat:

De la un timp observ ca ma enervez foarte foarte repede. straight face Mai ales pe parintii mei. De ex odata a intrat mama in camera sa imi aduca un pahar cu ceai ( Eu si cu mama ne intelegem de minune) si m-am enervat foarte tare ca am gasit-o in camera mea si chiar am strigat la ea. M-am enervat enorm si mi-am stricat toata ziua.
Nu stiu ce am. Ma enervez la orice mic detaliu, injur si trantesc orice gasesc in cale. Camera mea a devenit un dezastru si sincer daca intra cineva zice ca a fost al treilea razboi mondial straight face. Mama mi-a spus in fata ca este dezamagita ca ma port in halul asta cu ea, tata nici nu ma mai baga in seama, prietenii se poarta cam aiurea cu mine pentru ca am strigat si la ei. chiar nu stiu ce sa fac. Help!

Răspuns Câştigător
| MadaPhuu a răspuns:

Atunci cand te enervezi incearca sa iti inghizi cuvintele.Ia o gura de aer si expira si spune-ti in gand "Sunt linistita!"...Asta fac si eu si ma ajuta!

3 răspunsuri:
| alina58 a răspuns:

De fapt, nimeni nu e in masura sa comenteze comportamentul tau. Cu toti am trecut printr-o perioada in care nervi ne erau intinsi la maxim! Eu de exemplu, ma enervam si pentru ca nu imi placea o bluza de pe o persoana straina! Tot secretul este sa inveti sa te controlezi, iar atunci cand chiar esti nervoasa incearca sa te gandesti la cate lucruri frumoase ti s-au intamplat in viata! Nimeni nu e obligat sa suporte crizele altora, iar incet incet ii vei indeparta pe toti la care ti. Mult succes!:*

| Laura a răspuns:

După ce că femeia ți-a adus un pahar cu ceai fără ca măcar să-i ceri tot tu zici că ți-ai stricat ziua?

| BambiSd explică (pentru Laura):

Nu ai inteles. M-a deranjat faptul ca a intrat in camera mea.

Întrebări similare