Hai ca mai glumim,dar mai exista o solutie, incearca sa nu mai bei bauturi cu acid seara dupa o anumita ora, se poate sa nu-ti faca bine pe timp de noapte.Si eu tot asa am patit si cand am practicat treaba asta am avut odihna.pe bune incearca si sa-mi zici daca te-a ajutat raspunsul meu!
Jony nu duc lipsa de nimic, indragostita sunt de 3 ani, am iubit stai linistita, nu duc lipsa de nimic
Păi şi eu ma trezesc din când în când la 3 jumate ca no aşa mi serviciul 12 cu 24 /12cu 48 şî crede-mă că nu îi uşor mai ales pâna te adaptezi. Încearcă să te uiţi la tv până adormi.La mine a avut rezultate tot timpul.Succes la munci
Buna! Pasiune! Pai hai sa-ti zic eu ce trebuie sa faci ca sa te ia somnul, inchizi pc-ul si gata ce e mare lucru? Daca t-i se pare ca e mare lucru, inseamna ca ai o problema si iti zic si ce problema, duci lipsa, sau esti indragostita! Ciau! Succese!
Pai daca ai iubit de 3 ani draga mea si nu ai somn la ora asta, nu o duci bine iti zic eu, nu e bun schimbal!Si zici ca te intorci de pe o parte pe alta pai asta e, ala nu-ti face ce-ti trebuie!