| irina2010_4810 a întrebat:

de o luna imi tot apar niste coji albe in cap si se vad urat am incercat sa imi schimb samponul dar nu merge

3 răspunsuri:
| Mandy a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie sa te duci la dermatolog.toturora ni se intampla odata si odata... e asemanator cu matreata, doar ca sunt bucati mai mari. ori ti-ai schimbat samponul, ori nu clatesti bine parul dupa spalare... oricum. aceeasi problema am avut-o si eu, si mi-a trecut dupa ce m-am clatit cu 15 linguri de otet diluate intr-un L de apa happy. Repeta procedura la 2-3 spalari si nu o sa mai ai nimic.plus ca o sa ai un par stralucitor si puternic happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa fie vorba despre o dermatita astfel incat este indicat sa faci o consultatie la un dermatolog. Probabil iti va recomanda sampoane cum ar fi Ducray Kelual D. S. special conceput pentru astfel de situatii.
Sampoanele normale, pot genera o dermatita la nivelul scalpului tocmai datorita unei posibile sensibilitati marite in cazul tau, astfel incat orice sampon "comercial" ai incerca nu ai sa faci decat sa "provoci" si mai tare descuamarea despre care vorbesti.

| sender78 a răspuns:

S-ar putea sa fie vorba despre o dermatita astfel incat este indicat sa faci o consultatie la un dermatolog. Probabil iti va recomanda sampoane cum ar fi Ducray Kelual D.S. special conceput pentru astfel de situatii.
Sampoanele normale, pot genera o dermatita la nivelul scalpului tocmai datorita unei posibile sensibilitati marite in cazul tau, astfel incat orice sampon "comercial" ai incerca nu ai sa faci decat sa "provoci" si mai tare descuamarea despre care vorbesti.