| AndreaTedra a întrebat:

De o vreme...un băiat se uita dubios..la mine. Cand ma vede întoarce capul..sau se opreste, Prietenulu sau a fost îndrăgostit de mine.(nu stiu daca inca este ) Prietenul sau..imi zicea mereu buna..si a inceput si el sa imi zică.dar apoi..nu a mai zis nimeni..nimic.Se uita mai mult ca prietenul sau la mine..si de peste 20 de ori pe zi.Credeti ca ma place..sau face asta doar pentru prietenul sau?

Răspuns Câştigător
| TudyCFR a răspuns:

Se uita la tine pentru ca a facut o pasiune pentru tine si poate ii place cu adevarat de tine si nu vrea sa intre peste prietenul lui si atunci asteapta si te priveste cu interes de fiecare data si rusinos de faptul ca si el si prietenul lui te place.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un lucur este clar, daca te placea, venea pana acum sa-ti spuna!
In cazul in care prieetenul lui te placea, el se simte jenat si probabil nu vrea sa intervine intr-o relatie si sa-l faca pe prietenul lui sa sufere, ceea ce este de inteles.
Deci, se uita de curiozitate, pentru ca te uiti si tu la fel de insistent!

| Axelrunda a răspuns:

Poate te plac, sau poate vor sa iti faca ceva rau..sau poate doar se distreaza intre ei. Intreaba-i de ce se uita asa, dar nu cand sunteti singuri, doamne fereste cine stie ce se poate intampla, ai grija.