| Unique a întrebat:

de obicei cand mergeti al cumparaturi, mergeti insotiti de parinti, prieteni, bunicilaughing?
sau mergeti singuri si stati o gramada de timp?
voi la cumparaturi cheltuiti mult?

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

De obicei singura, dar sunt cazuri cand merg su o prietena, cu o colega sau chiar cu mama(sponsorul pricipal tongue). Cheltui destul, atat cat am nevoie, tinand cont si de resursele de care dispun la acel moment.happy

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu prea imi place sa merg singur. De obicei merg cu familia sa facem aprovizionarea saptamanala. Sunt momente cand imi place sa pierd vremea prin magazine dar de obicei cand am ceva mai multi bani.

| Elena1234456 a răspuns:

Merg ori cu o amica, ori singura happy si cheluit toti baniihee hee.

| T30D0RA a răspuns:

Nu cheltuiesc foarte mult, depinde ce caut si daca imi place. Daca nu imi place, pun banii deoparte si iau altadata sau de altundeva. De obicei, la cumparaturi merg cu mama sau singura. De ce cu mama? Pentru ca ea e SINCERA atunci cand merg sa-mi iau ceva imbracaminte sau incaltaminte; nu am nevoie de o prietena ca insotitoare, chiar nu-mi doresc.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Sincer...atunci cand nu am un buget prea mare il iau pe tata cum mine pentru ca cu el am intotdeauna buget nelimitat big grin

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Merg cu o prietena sau cu iubihee hee de ziua mea am fost cu iubi si mi-am luat haine pentru scoalalaughing si cheltui toti banii care`i amtongue