Esti foarte stresata.Eu odata am cazut cu rolele foarte rau.si in seara aceea m-am simtit destul de rau, ma gandeam numia la hemoragii interne (intelegi ce vreau sa spun)
La un moment dat, picioarele mele au inceput sa tremure extrem(repet, extrem) de tare si nu le puteam controla.Atacurile de panica sunt din diferite cauze si se manifesta la oameni diferit.
Incearca sa te gandesti ca sunt multi oameni bolnavi de boli incurabile sau boli cu care se vor lupta toata viata (diabet etc) iar tu esti stresata pentru niste motive contemporane banale.
Incearca sa citesti biblia, Dumnezeu le aranjeaza pe toate.
Buna reea,
din punctul meu de vedere, cred ca cel mai bine este vorbesti cu un consilier (psiholog/psihoterapeut). daca intr-adevar ce ai avut tu era atac de panica se poate scapa destul de usor de el, la fel si cu plansul din orice avand in vedere nivelul tau foarte ridicat de stres. de asemenea, ai putea consulta si medicul de familie.
multa sanatate si ai grija de tine
Daca ai ceva in gat poate fi apnee( oprire temporara a respiratiei). Asta se intampla cand dormi cu fata in jos, plamanul trebuie sa se umfle, iar daca tu stai cu fata in jos clar ca nu se umfla, asa ca dormi cu fata in sus sau pe laterala(pe o parte). Eu nu-s tiu mai multe, sper ca te-am ajutat. Te pup, sper sa gasesti raspunsul.
Bună! Reea, câţi ani ai? Cu ce te ocupi? Ce probleme deosebite ai? (Acasă, la şcoală, la slujbă...) Nu ţi se poate răspunde cu folos fără să se ştie aceste lucruri. Cred ca sfatul cel mai bun este cel de a merge la un psiholog.
Pentru puţină relaxare, te invit pe website-ul http://www.lecturirecenzate.ro/
BUCURROBERTA întreabă: