Eu am sims! Poti sa le schimbi apasand pe oglinda din baie si apasand pe chage outfit sau asa ceva. Daca nu ai o oglinda poti sa iti cumperi.
Sincer asta m`am chinuit si eu sa aflu
dar habar nu am probabil trebuie sa facem un magazin sau asa ceva in oras daca nu sa le luam dupa un anumit site xD
de exemplu la sims 2 era un site : thesims2mode sau ceva de gen sh st sh pentru 3 akl cauta pe google sims 2 mode
Poi cred ca trebuie sa downloadezi tu magazine de pe net caci la sims 2 poti sau daca nu chiar poti sa faci tu unul dar mai sigur cred ca e partea cu downloadatul
Sims 3 zici? Cand o sa primesc leptopul meo o sa-l downloadez dar pana la anul la vara e mult din pacate nu te pot ajuta
Pentru a schimba tinuta da un click pe tine si change oufit si pentru a schimba hainele unei tinute de ex every day intri in dormitor si dai pe acel dulapior lun si apar mai multe optiuni si una din ele e sa schibi insa nu stou cu se numea
Pai e simplu. orice sims ai avea trebuie doar sa iti cumperi un dulap, iar pai apoi sa apesi pe el acolo iti va aparea plan outfit trebuie sa dai pe el iar mai apoi sa iti alegi hainele. daca nu iti plac hainele acelea poti sa iti downloandezi cel mai bun site este the sims resource acolo gasesti tot ce vrei de la haine pana la machiaje cuafuri accesorii obiecte orice sper ca te-am ajutat
funda? :*
Nici eu u am aflat doar ca daca vrei sa iti schimbi hainele de ex evryday, swim etc apesi cu mouseul pe omul cu care mergi si iti apare change outfil si apesi pe el si acolo iti apare!
luma întreabă: