Buna! Și mie mi-a fost frica sa zbor cu avionul (am zburat acum o săptămână), nu are de ce sa iti fie frica deoarece este cel mai sigur mijloc de transport dar într-adevăr când decolează și aterizează simti ca te-ai prăbuși... Recomand sa iti iei guma și sa mesteci ca sa nu ți se inf unde urechile, dacă vrei sa nu te panichezi, la decolare Uita-te la un film sau așa le telefon, iar apoi te poti uita pe geam, ca sa te mai calmezi, dacă zborul e mai lung poti dormi. Ca sa scapi de acele ganduri e mai greu deoarece ele sunt în mintea ta dar gândește-te ca totul va fi bine și ca foarte rar spre niciodată se prăbușesc avioane, sper ca te-am ajutat. Te puup
"am o frică de zburat cu avionul...Îmi puteți da sfaturi să scap"
ăăăăă, du-te cu trenul
Buna.Ai vazut, probabil, prea multe filme in care apareau prabusiri de avion.Sansele sa se intample asta sunt de 1 la 11 milioane.E mai sigur sa calatoresti cu avionul, decat cu masina, de exemplu.
Pe avion asculti muzica sau cv.
Acuma poti sa nu te uiti la emisiuni cu "dezastre in aer"
Noroc
Nu pot. Merg în Grecia și fac o grămadă până acolo.
Mai bine. Te vei deplasa in Grecia cu masina fix unde vrei.
E foarte sigur.Dar o sa ti se infunde putin urechile.Ia ti niste casti sa poti asculta muzica.Gume mentolate si niste pastile de cap, o sa iti trebuiasca crede ma.App imbracate si lejer.La decolare si aterizare o sa ai cateva dificultati mai ales ca este prima data